drømmer

**Jeg var på veit ut på veien. Bilene kom både fra høyre og venstre, men der var en glipe. Jeg kjørte frem, men rakk det ikke og kjørte meg bakover igjen på gangveien. Jeg laget styr, men nå kom det enda en luke og jeg satte den i 1. og gasset på. Den blå golfen kom opp på siden, men jeg fortsatte å gasse på. Den blå bilen kjørte i grøfta. Fronten kjørte seg ned i gresset og jord og stein ble kastet mot meg. Bilen var på vei mot vannet og den falt to meter ned i den kalde strømmen. 
Jeg så på dette ut fra bilen min og tenkte på om jeg skulle kjøre eller gå ut for å hjelpe. Da jeg var på vei til å tråkke på gassen så jeg vitner, og jeg sprang ut av bilen for å se om de i de andre bilene var ok. Dermed sprang jeg ned til vannet. rev av meg jakka og såg et menneske under vann, bak vinduet. Jeg senket meg sakte ned i det isende vannet. strakk hånden ned og fikk tak i hans hånd. Jeg trakk han opp til steinene og spurte om det var noen ben som var knekt. "Jeg tror ikke det". "Greit. Ta tak her og heis deg opp". Da han hadde fått tak med den ene hånden var det på tid med den andre. Han prøvde å få tak, men hånden var full i blod og hånden bare hang der. Rett over håndleddet var det ikke lenger en bein linje. Hånden var perfekt knekt. Han besvimte og jeg greide nesen ikke å holde han. 

De to fra den andre bilen hadde kommet bort. Jeg slet fortsatt med å få han over den lille steinklippen og ropte til den utviklingshemmede kvinnen at hun måtte ringe 113. "RING EN EN TRE!!! EN EN TREE!!" De to menneskene bare så på hverandre, og da hørte jeg et rop lang inne i fjorden. "hjeelp! hjeelp". Jeg så maktesløst ned i bakken og jeg var plutselig på en skole.

En av drømmene jeg hadde i natt. Fy faen. Jeg har drømt om verdens undergang inatt. det var forferdelig og det eneste jeg ville når jeg våknet i halv fire tiden var at noen skulle holde rundt meg. Jeg var kjempe redd. huff

Jeg vil ha en sånn. nå. 

2 kommentarer

Maria amarni

13.feb.2012 kl.08:45

Hei hei!, fin blogg! ! :-)

Har du lyst på en I pad 2?? Delta i trekningen av en ved å trykke på min blogg/url og delta!

Det er også en fin måte å skaffe deg lesere på, det er å lage ett blogg innlegg hvor du får andre til å delta i trekningen. Det øker din sjanse for å vinne betraktelig!!

Lykke til! :-)

VINN IPHONE 4S OG 30 000KR!

13.feb.2012 kl.08:57

Hei, ikke la være å se på dette. for jeg har nemlig noe kjempe viktig å fortelle deg og dere som skulle "falle" over dette. Pålogget på facebook?

Bli med å vinn en IPHONE 4 S, å i tillegg bli med i trekking på

HELE 30 000 KR.

Om du ikke skulle tro meg, så sjekk vinner listene med å trykke på PROFIL BILDET mitt her eller trykk på navnet mitt / Url min , å du vil komme til en facebook side med info.

Husk å inviter dine venner dit for da er sjansen din ennå større for å vinne!

Lykke til, HUSK DETTE ER HELT GRATIS Å DELTA PÅ!

Skriv en ny kommentar

AMALIE

AMALIE

18, Vestnes

fotografering, dagene, livet. Hybel i kr.sund. Read my blog bitch!

Kategorier

Arkiv

hits