HOVE 2011

Her kommer innlegget som jeg har tenkt på lenge. Jeg har ikke husket hvor jeg har lagt minnekortet med bildene fra hove før i dag. Jeg husket det ikke en gang. Det sto i dataen min... lol

okei. da begynner vi fra begynnelsen; buss fra molde til åndalsnes. Siden skinnene som vi skulle rulle på hele veien (tog) var under utbygging eller hva faen måtte vi både ta tog og buss. Jeg mener det. Jeg skal aldri ta tog igjen. Tror vi byttet tog og buss over 7 ganger eller noe. Lengste turen vi var i ro var kanskje på 3 eller 4 timer. Vi skulle reise i 13-14 timer. Jeg husker kanskje ikke så mye som jeg vil fordi både turen dit og hjem igjen var sykt slitsom. Aldri tog igjen!


Første tog; lykke
Siste tog; SATAN. FUUUUUUUUU


Nille har reisespill. Stigespill som jeg vant en gang. En gang.,,

Teltet vår som faktisk var vanntett og som holdt hele turen! med hele turen mente jeg 5 dager med festing før vi la det igjen siden noen hadde pisset på det og sånn.. mens vi lå og sov... vi våknet av det"!!!

mew♥

Siden jeg er superflink å pakke og tilogmed tok med en diger cd-spiller fra 2000-tallet tok jeg likesågodt med paraplyer. og ballonger.

attmed campingen var det en diger fotballbane som en del mennesker brukte å ligge på om kveldene. nizle.

p3-scenen. wee. JEG MØTTE MANNEN FRA P3!! HAN JEG BRUKER Å HØRE PÅ NESTEN HVER DAG!! jeg fikk en klem. miihahahhah. ♥

Siden vi kom hjem og har sett gjennom bildene er det visst de første dagene som har forsvunnet helt fra hukommelsen. litt trist daw.

stemningggmurr. Se så festivalete!!!

ballongtelt!

rotetelt.

erlendmew!

Camp nord! Vi kom den dagen campen åpnet og det var allerede stappfullt etter bare 14 timer. Det kom tilogmed mennesker de siste dagene. De måtte få folk til å flytte teltene sine enda en meter bort til de andre teltene for å få plass. Mange telt lå over hverandre! Likegreit å komme 2 dager før konsertene for å få plass,

ine og tore. Søtee

jeah.

skoene mine ble helt seriøst brune etter turen...

Fordi på den tredje dagen begynnte det å regne. mye. myyyyye. ALT ble sølete og en ting jeg husker så sykt godt (nei, ganske brisen) var utenfor utedoene. 5 cm med gjørme. 2 jenter. Trynet rett nedi gjørma. brune fra topp til tå. Og hvem vet hva som var i søla utenfor dassene! Jeg bare; FUCK NO!!!! Beveget meg faen meg som en snegle etter jeg så det ass!

Vi dro til Arendal nesten hver dag. Først buss fra festivalområdet til en pitteliten ferge som førte oss til Arendal. ca 1000 kroner hver dag på polet og dagligvarebutikken. nei. Vi sparte ikke. Hver gang ble det; Fuck det, vi er på Hove!!

Så badet noen og jeg ble liggende å sole med før noen .kom. og skulle sole seg oppå meg.

Så møtte vi Fræninger. Før i år så jeg for meg tur sammen med Julie og mennesker jeg kjennte,  men isteden ble det en haug med gutter som snakker om ganske sære ting avogtil. Fortsatt digg da♥

Ting jeg ikke har fått med; Det var dusjer der!!! Gawd så delig å være ren etter dager i telt og sånn! Ingen bryr seg om kaldt vann eller fellesdusjer når festivalsvette trenger seg langt inn i neseborene ELLER når noen bare HELLER EN JÆVLA FLASKE MED ØL PÅ DEG"!!! fakk. Tuller. Elsker deg mew.
Konsertene var og ganske ville. Ikke edru på Robyn og det tok av! Chase and status! weow. Noen ville gå rett under Kaizers, men det jeg hørte av de var fantastisk♥

Det som var høydepunktet på hele Hove var vell Deadmau5. Inn i folkemengden hvor folk dyttet overalt. fakk det var klaus ass. Det var ikke lov å ta med speilrefleks inn på festivalområdet og siden vi nesten alltid var tomme for strøm på mobilen og ikke i stand til å ta bra bilder med noe som helst, ble det ikke bilder derfra. Uansett. Kuleste området! Oppfordrer alle til å dra dit neste år sammen med meg! Regn med ca 10 000 i lommepenger. Begynn å spare mennesker!

blir du med meg på hove neste ååår?

2 kommentarer

Heidi

22.jul.2011 kl.00:04

Yep! :D

May-Britt

22.jul.2011 kl.02:11

hell yeaah! ;D

Skriv en ny kommentar

AMALIE

AMALIE

17, Vestnes

fotografering, dagene, livet. Hybel i kr.sund. Read my blog bitch!

Kategorier

Arkiv

hits