morgnz

Jeg tror jeg lider av noe. Våknet i dag med en hybel som ikke var til å kjenne igjen. lol. tror jeg har gått i søvne eller noe. rot overalt. såså. Siden det var mandag i går måtte jeg ha litt godteri. det ble 50 kr og det var vell egentlig hele ukesbudsjettet mitt. fiiiiiiine. 

Nå er jeg på skolen og er totalt zoombie. brains!

BARE SE OPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 11:36.

Jeg kjeder meg og gidder ikke lage nytt innlegg. Jeg kobler nå ett åpent annlegg på et kjøkken. I går var jeg trøtt. I går koblet jeg en hel del ting separert fra tilførsel. åehg. FAKK. nei. jeg skal fikse det, og ta manikyr etterpå. fakk ødelagte negler daa. Denne dagen suger litt. 


15:20

SERIØST!!!!!!!!! NÅ GÅR JEG I VEGGEN SNART., koblingene mine er utenomjordiske og jeg kan ikke en dritt. fakk. hvorfor elektrooo dasfdjlclas! JEG ER OGSÅ SULTEN SOM EN ELEFANTHESTGRIS. kom med mat til meg i kristiansund og jeg skal gjøre alt for deg i en uke. jaaaa♥ 

ps: stor pizza med sånn runde greier og en cola!  

2 kommentarer

CHAR MCSNIK

05.apr.2011 kl.09:03

zombieeeee, nice! :)

sv: haha joda, ganske stress da. hvertfall om i e full, for da klare i sikkert ikje å bære en søppelsekk mæ flaska. + at eiern av festn blir sikkert sur xD men la gå, finn vel ut nåkkå :)

CHAR MCSNIK

05.apr.2011 kl.19:30

sv; ja, d va no en ide d au :P

Skriv en ny kommentar

AMALIE

AMALIE

17, Vestnes

fotografering, dagene, livet. Hybel i kr.sund. Read my blog bitch!

Kategorier

Arkiv

hits