bussbussbuss

Nå sitter jeg på bussen å hører på Heyoka faktisk. Er fremme i hybel om ca 40 minutter! Glemte å skru av varmen på fredag så det er forhåpentligvis varmt der nå? hiihih. Tenkte å vise dere bilder fra mobileeen min! Det første jeg tenker på når jeg skal ha mobil er faktisk kamera. Ingenting er viktigere enn å fange øyeblikk med mobil ass.


Lørdag var det forresten varetelling på den digge butikken Nille! Med tellepenn og en enorm kapasitet i hjerne til å telle til over 50 ca 1000 ganger i løpet av 4-5 timer gikk det helt fint........... Begynner å bli lei av varer nå jah. 

OG JEG TELTE GODTERI! omgomg. lukten av digge nommenommer ble bare. jafs.


Da jeg kom hjem fra Molde i dag var det utrolig digg mat med min søte søsterr (♥), men siden de voksene folka bare snakket dro jeg og min lille engel og lekte på rommet istedet. love. Jeg måtte kutte grønnsaker og jeg ble ikke ferdig før hun tok de fra meg engaaang. mamma!!! neida. Plastikk grønnsakene ble bra de assa.


Avslutter det hele med ett stooort smil♥♥♥♥♥♥♥. Nå er jeg forresten snart fremme. hehahhe. bruker ikke lang tid på blogg med supert internett osv daa. Natta pizzabiter

3 kommentarer

CHAR MCSNIK

28.mar.2011 kl.01:39

sv; samme her. skjermen på pcen min e knust tho, så den må kobles t en anna skjerm. så den ekje bærbar lengre, så i burde vel få me ny. men d haste ikje da, så den leve enda :)

samme tenkte i, "fuck this, i tek den!" :)

chocolat3

28.mar.2011 kl.09:05

av illustrasjonbilde^^

soroortalebpour

28.mar.2011 kl.09:35

Kos deg :) søt blogg!

Skriv en ny kommentar

AMALIE

AMALIE

17, Vestnes

fotografering, dagene, livet. Hybel i kr.sund. Read my blog bitch!

Kategorier

Arkiv

hits